Dincolo de a fi un rai al cumpărăturilor, centrele comerciale au devenit în ultima vreme și un loc unde din ce în ce mai multi oameni aleg să-ți petreacă timpul liber, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Înțelegând acest lucru, multe centre comerciale și-au diversificat oferta de divertisment, întrecându-se în originalitate și creativitate.

Cum îți poți petrece timpul liber într-un centru comercial?

  • mergi la cinema. Aproape toate centrele comerciale din prezent dispun de un cinematograf cu tehnologie de ultimă generație. Poți alege să te relaxezi după serviciu vizionând un film 2D, 3D sau chiar 4D (de încercat cel puțin o dată).
  • savurează o masă gustoasă la food-court. Nu toate restaurantele oferă preparate de tip fast-food. Data viitoare când te afli în zona de food-court, profită de ocazie pentru a încerca preparate specifice altor bucătării (mâncare chinezească, vietnameză, indiană etc.).
  • mergi la sala de jocuri împreună cu familia sau cu prietenii. Multe centre comerciale dispun de o sală cu jocuri, unde poți petrece ore în șir jucând bowling, biliard, tenis de masă sau jocuri electronice pe baza de jetoane. Zona de jocuri dispune adesea de un bar-restaurant cu mese, pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută.
  • fii la curent cu evenimentele. Centrele comerciale organizează deseori evenimente cu intrare gratuită, de la concerte, expoziții și concursuri la ateliere pentru copii și clase de fitness pentru adulți. Astfel de evenimente se bucură deseori și de publicitate în prealabil, așa că nu va fi prea greu să afli de existența lor.
  • încearcă ceva nou. După cum am menționat, centrele comerciale se întrec în a oferi vizitatorilor experiențe unice, care să le deosebească de competitori. Vorbim aici de tot felul de inovații, de la arene de laser tag și patinoare, la roller-coastere și trasee de cățărări amenajate în interior. Când a fost ultima oară când ai încercat ceva nou? Profită de ocazie și bucură-te de o activitate neobișnuită. Te vei întoarce acasă energizat și încărcat cu bună-dispoziție.
  • ieși la o cafea cu prietenii. Cafenelele și barurile amplasate în interior, în exterior sau chiar pe terasă recreează atmosfera unei ieșiri în oraș. Sunt deschise de dimineața devreme până la închiderea mall-ului, așa că indiferent în care stadiu al zilei te afli, vei avea timp suficient să-ți savurezi cafeaua.