Concepte noi, obiceiuri vechi

Românii și-au dezvoltat de-a lungul timpului un tabiet din a vizita mall-ul preferat cel puțin odată pe săptămână. Am observat cu timpul că aceste centre comerciale devin tot mai moderne și mai complexe, înglobând tot mai multe facilități utile și de relaxare, fie în familie, fie individual. În România, mall-ul nu este doar un magazin mai mare ce cuprinde alte magazine mici, ci o lume în sine, ca o bulă retrasă de atmosfera agitată și mereu efervescentă a orașului. Diversitatea acestor centre comerciale este absolut fascinantă: de la locuri dedicate copiilor, până la locații absolut exclusiviste pentru a lua cina într-o atmosferă mai retrasă. La mall, noi ne-am obișnuit să găsim tot ce avem nevoie: mergem să mâncăm, să ne îmbrăcăm, să ne încălțăm, să facem sport, să ne distrăm și cel mai important, să facem cumpărături pentru casă și pentru cei dragi. Chiar și cafeaua se bea mai nou, la mall! Și în România, avem de unde!

O seară relaxantă în familie

După o plimbare prin parc într-o zi însorită de weekend, mulți bucureșteni aleg să se retragă cu familia la mall. Fie că este vorba de un film pentru cei mici, ori locul de joacă dedicat, copii nu mai reprezintă problema adulților, care au acum timpul necesar „colindării” magazinelor de haine sau alte trebuincioase. După câteva ore grele scurse, o masă este binemeritată, iar localuri sunt destule! Meciul preferat de tenis îl vezi peste tot https://ro.unibet.tv/tennis, nu e nevoie să mai verifici aplicația! Seara se încheie mereu cu voie bună, chiar dacă încheiați cu un meci de bowling sau vă faceți o cu totul nouă frizură! Acesta este farmecul ieșitului la mall!

Cele mai spectaculoase mall-uri

Românii au dezvoltat o cultură în jurul shopping-ului, de aceea avem unele dintre cele mai mari și mai luxoase centre comerciale din UE. Atmosfera acestora este plăcută și te îndeamnă parcă să mai stai o oră, și încă o oră!